Infosessies ‘(T)Rap naar Brussel’ van start

Deze maand gingen de infosessies over de Werken aan de Ring in de betrokken gemeentes van start. De focus in deze eerste sessies lag op de missing links in het fietsnetwerk naar Brussel. In Vilvoorde en Kraainem kregen bewoners al de kans zich te informeren en hun mening te geven over de fietssnelwegen die in hun gemeente zullen passeren.

In Kraainem lag de focus op de fietssnelweg langs de E40 en de fietsostrade langs de R22 Woluwedal. Met stickers en post-its kon men ideeën delen of op de kaart aangeven welke punten aangepakt moeten worden. Experts stonden klaar om te luisteren en duiding te geven bij de ontwerpen. Dat leverde stof genoeg op voor boeiende gesprekken. 

Ben je ook benieuwd naar de plannen? Op dinsdag 19 december kan je nog terecht op de infomarkt in Meise. Deze is doorlopend open van 19u.00 tot 22u.00 in de raadzaal van het gemeentehuis. Van 20u.00 tot 21u.00 kan wie wil, deelnemen aan de gesprekstafels.  

Ook in het voorjaar van 2019 trekt de infomarkt rond. In Zaventem, Machelen, Grimbergen, Wemmel, Jette en Asse zal je ons kunnen komen bezoeken. Concrete data kan je binnenkort nalezen op deze website of op onze Facebookpagina. Wil je op de hoogte blijven van de infosessies en van de Werken aan de Ring? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo krijgt u automatisch updates en nieuwsberichten in uw mailbox.