Denk mee

Denk met ons mee!

Hoe overtuig je meer mensen om te kiezen voor alternatieve vervoersmiddelen? Welke mogelijke oplossingen zie jij voor het mobiliteitsvraagstuk? En wat betekent een betere leefbaarheid voor jouw buurt?

Infosessies

Kom en ontdek hoe De Werkvennootschap de aanleg van nieuwe fietssnelwegen, de uitwerking van een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk en de herinrichting van de Ring aanpakt, zonder daarbij het behoud en de realisatie van groene verbindingen uit het oog te verliezen.

Agenda

Infoavond Sint-Annalaan

10-03-2020 18:45
1850 Grimbergen

Op dinsdag 10 maart ben je van harte welkom op de infoavond over de werken aan de Sint-Annalaan.

Lees verder

Scoping- en procesnota

Eind juni 2019 stelden we een scopingnota op die je nu samen met de procesnota kan raadplegen. Je kan ze ook raadplegen op de website van Departement Omgeving.

De scopingnota is het resultaat van onderzoek naar alternatieven voor de herinrichting van het noordelijk deel van de Ring, gebaseerd op feedback van burgers, administraties, organisaties en lokale besturen.

Scopingnota

 

Procesnota

 

Van 1 juni 2018 tot 30 juli 2018 liep er een Publieke Raadpleging voor de Start- en Procesnota in het kader van het Geïntegreerd Planproces. Meer info daarover vind je op de website van het Departement Omgeving en hier:

Heb je nog vragen?

Konden we jammer genoeg niet al je vragen beantwoorden? Geen enkel probleem. We staan je graag te woord. Je kan al je vragen stellen op een infosessie of stuur ons je vraag door via het contactformulier.