Denk met ons mee!

Hoe overtuig je meer mensen om te kiezen voor alternatieve vervoersmiddelen? Welke mogelijke oplossingen zie jij voor het mobiliteitsvraagstuk? En wat bekent een betere leefbaarheid voor jouw buurt?

Infosessies

Kom en ontdek hoe De Werkvennootschap de aanleg van nieuwe fietssnelwegen, de uitwerking van een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk en de herinrichting van de Ring aanpakt, zonder daarbij het behoud en de realisatie van groene verbindingen uit het oog te verliezen.

Agenda

Vorige infomomenten

  • Van 1 juni 2018 tot 30 juli 2018 liep er een Publieke Raadpleging voor de Start- en Procesnota in het kader van het Geïntegreerd Planproces. Meer info daarover vind je op de website van het Departement Omgeving en hier:
  • In Wemmel, Zaventem en Vilvoorde organiseerden we in juni 2018 een infomarkt voor de buurtbewoners. De infopanelen die toen getoond werden, bekijk je hier.  
  • Antwoorden op de vragen die we tijdens en na de infosessie kregen, lees je hier.

Heb je nog vragen?

Konden we jammer genoeg niet al je vragen beantwoorden? Geen enkel probleem. We staan je graag te woord. Je kan al je vragen stellen op een infosessie of stuur ons je vraag door via het contactformulier.