Fietsroutes

Stap eens af langs Werken aan de Ring

Geniet van een heerlijke fietstocht deze zomer, uitgestippeld door Werken aan de Ring. Je hebt bij elke fietstocht de keuze uit een korte (30km) of een lange (60km) route. Je kiest dus zelf wanneer je fiets en hoe ver. Op onze fietsroute ontdek je niet alleen de groene Vlaamse Rand, maar ontdek je via infopanelen waar er belangrijke projecten op stapel staan met betrekking tot fietssnelwegen, infrastructuurwerken, het openbaar vervoer en groenverbindingen. Smeer alvast je kuiten in!

Parkroute

Deze heerlijke fietstocht is voor jong en oud die zin hebben in een pittige fietstocht, met voldoende rustplekken. Je fietst via Asse, Wemmel, Meise en Grimbergen en ontdekt er diverse parken. Je kan je eigen snelheid berekenen op de fietssnelweg.

Toon fietsroute

Vliegroute

Op deze unieke route fiets je rondom het vliegveld, doorheen Vilvoorde, Machelen en Zaventem. Via infopanelen kom je meer te weten over de nieuwe fietssnelwegen in de buurt, de fietsersbrug aan de Leopold III-laan maar ook welke plant de Humulus Lupulus is.

Toon fietsroute

Bosroute

Op je fietstocht doorkruis je Hoeilaart, Overijse, Tervuren, Zaventem en Wezembeek-Oppem. Geniet van het fietsen in het groen. Tegelijkertijd ontdek je welk plekken in de toekomst vlotte oversteekpunten krijgen en waar nieuwe fietssnelwegen worden aangelegd.

Toon fietsroute

Fotowedstrijd

Maak onderweg een leuke foto van je fietstocht. Deel hem met @werkenaandering op Facebook of Instagram en maak kans op een fietstas! Vergeet niet de schiftingsvraag te beantwoorden in een comment: ‘Hoeveel foto’s ontvangen we tussen 1 juli en 1 oktober 2020?‘ Veel succes!  #fietsroute #werkenaandering

Wedstrijdreglement