Met de fiets naar je werk: da’s geen filestress of parkeerzorgen meer, maar wel een fris hoofd en een fit en wakker lijf. Met het programma Werken aan de Ring bouwen we mee aan een kwalitatieve fietsinfrastructuur in de Vlaamse rand om de fiets verder te versterken als volwaardig alternatief voor woon-werkverkeer van en naar Brussel.

Neem jij dagelijks enthousiast de fiets naar je werk of ga je graag de uitdaging aan om je auto even aan de kant laten voor de fiets? Dan ben jij misschien onze fietsambassadeur!

Wat ga je doen als fietsambassadeur?

  • je kan één van onze ambassadeursfietsen testen, inclusief pechverhelping (3 elektrische fietsen, 1 elektrische bakfiets en 1 plooifiets)

  • je deelt je fietservaringen van en naar het werk via foto’s of filmpjes op sociale media

  • je neemt iedereen mee in je fietsverhaal

Hoe lang ben je fietsambassadeur?

De aftrap is op maandag 17 september, je ambassadeurschap eindigt op vrijdag 12 oktober. Gedurende de hele periode mag je gebruik maken van je ambassadeursfiets en kan je wanneer nodig rekenen op communicatie-experts die je met raad en daad bijstaan.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature laaiend enthousiast en staan je benen klaar om te trappen? Of ken je iemand die de geknipte persoon is?

Blink je fiets dan maar op en reageer snel door een mail te sturen naar fietsambassadeur@werkenaandering.be. Stel jezelf kort voor en vertel ons waarom jij één van onze fietsambassadeurs wilt worden.

Klik hier voor meer informatie.