Coronamaatregelen op de werven

De overheid nam op 17 maart 2020 extra maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus in te perken. Wij en onze aannemers respecteren deze maatregelen. De gezondheid van onze mensen is van het grootste belang. Fase 3 van de werken aan de R22 zou in april opstarten. De start van de herinrichting van de Sint-Annalaan was eind maart voorzien.

Om de veiligheid van onze mensen te bewaren, werden de werken aan de Woluwelaan (R22), de Sint-Annalaan en Kanaalroute Noord (F23) voorlopig tijdelijk neergelegd.

De overheid roept intussen op om zoveel mogelijk wegenwerken uit te voeren tijdens deze periode. In samenspraak met de minister zullen we voor een geleidelijke heropstart zorgen. Uiteraard zorgen we hierbij dat te allen tijde maatregelen met betrekking tot social distancing en hygiëne gerespecteerd blijven. 

Heropstart werven

Op 31 maart hernam de aannemer de werken ter hoogte van het kruispunt Albert I-laan en Koning Boudewijnlaan. Ook aan de fietssnelweg F23 (Kanaalroute Noord) in Vilvoorde zullen vanaf volgende week kleinere werken worden uitgevoerd. 

Op 6 april hernam de aannemer de werken ter hoogte van de Woluwelaan in het kader van de fietssnelweg F202.

Schrijf in op onze nieuwsbrief om de laatste updates van onze projecten in je mailbox te ontvangen.

Wij danken je alvast voor je begrip.

Woluwelaan R22 (F202)

Sint-Annalaan

Kanaalroute Noord (F23)