Wat is jouw idee?

Heb jij een baanbrekend idee, frisse suggestie of vernieuwende visie op hoe de nieuwe Ring de leefbaarheid in jouw buurt kan verbeteren? Kom naar de Ringidee-dagen en vertel het ons!

Tijdens de maand maart kan je in de verschillende gemeentes langs de Ring rond Brussel deelnemen aan de Ringidee-dagen. Op de infomarkten op zaterdag kom je meer te weten over de plannen rond nieuwe fietssnelwegen en de uitbreiding van het openbaar vervoersnet in de Brusselse Noordrand. We zoomen ook in op meer lokale projecten en tonen graag onze plannen voor op- en afritten en enkele mogelijke concepten voor de inrichting van de bermen en randen rond de Ring.

Onze experts zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en meer uitleg te geven. We kijken uit naar jouw feedback die we meenemen in de volgende fasen van het ontwerpproces. Ook de Ringideeën en wensen van kinderen willen we graag te weten komen. Onze uitvinders van morgen kunnen tijdens de infomarkten deelnemen aan ludieke workshops.

Wil je echt aan de slag gaan en meedenken over hoe we de leefbaarheid in de omgeving van de Ring ook in jouw gemeente kunnen verhogen? Dan nodigen we jou van harte uit op één van onze gespreksavonden, die doorgaan op verschillende weekdagen. Tijdens zo’n avond leggen we onze werkdocumenten op tafel en voeren we een open gesprek.

Op de Denk Mee! – pagina van werkenaandering.be krijg je een overzicht van alle data en locaties waar je ons kan vinden.

Kan je niet aanwezig zijn, maar heb je toch een vernieuwend idee, prangende vraag of relevante opmerking? Mail naar mijnidee@werkenaandering.be of vul het contactformulier op deze website in.