We zijn op zoek naar vijf fietshelden! Kriebelen je kuiten regelmatig? Kan je een zetje gebruiken om dagelijks de fiets te nemen naar je werk? Vind je het niet erg om een bekende fietspendelaar te worden? Dan ben jij misschien onze fietsheld!

Je opdracht

Zo veel mogelijk werknemers op de fiets krijgen en hen overtuigen van de voordelen. Maak fietshelden van je volgers en bewonderaars.

Ons aanbod

  • Je test één van onze heldenfietsen uit: 2 elektrische fietsen, 1 high speed e-bike, 1 kwaliteitsvolle plooifiets en 1 kwaliteitsvolle citybike. Verzekering en pechverhelping zijn inbegrepen.
  • Een Facebookpagina waarop je jouw fietsverhaal met foto’s en filmpjes deelt met je fans
  • Communicatie-experten die je met raad en daad bijstaan om je verhaal in de kijker te zetten

Hoe lang ben je fietsheld?

De aftrap is op 1 april, je heldenschap eindigt op 28 juni 2019. Gedurende die hele periode mag je gebruik maken van je heldenfiets.

Interesse?

Reageer snel door een mail te sturen naar fietshelden@werkenaandering.be. Stel jezelf kort voor en vertel ons vóór 17 maart 2019 waarom jij één van onze vijf fietshelden wil worden.

Bekijk de vacature

Cycle Valley

Dit sportief initiatief is in samenwerking met Cycle Valley. Meer info vind je op hun websiteFacebookpagina en Twitterpagina.