Workshop « Haal meer uit je fietsbeleid ! »

Wil je ook meer medewerkers op de fiets krijgen? Maar heb je geen idee waar te beginnen?  Koop je best fietsen aan of kies je beter voor leasing? Welke vergoedingen mag ik geven als werkgever? Welke faciliteiten moet ik aanbieden als werkgever? Welke tegemoetkomingen zijn er vanuit de overheid?

Op al deze en vele andere vragen bieden we je een antwoord tijdens deze workshop. Zo kan je na deze workshop concreet aan de slag!

Voor wie ?

  • HR-managers, mobiliteitsmanagers, facility managers, … die binnen hun bedrijf actief mee het mobiliteitsbeleid vormgeven
  • Wil je concreet aan de slag met een (verdere) uitbouw van een modal shift in je bedrijf of organisatie?
  • Je bedrijf of vestiging bevindt zich in de Brusselse regio

 

Deelnameprijs

  • Gratis aangeboden door het New Mobility Network
  • Bij laattijdige annulering wordt een no-showvergoeding van 100 euro aangerekend. Annuleren kan tot 3 werkdagen voor de workshop.

 

Data en locatie workshop

  • Najaar 2019

 

Wat is het New Mobility Network?

Het New Mobility Network wil bedrijven wakker schudden en hen helpen om de eerste stappen te zetten richting een toekomstgerichte mobiliteit. Zowel op vlak van werknemersmobiliteit als goederenlogistiek. Het New Mobility Network biedt bedrijven inspirerende events, praktijkgerichte workshopreeksen en coachingstrajecten op maat. Om samen concreet aan de slag te gaan!

Ontdek meer over het New Mobility Network op www.newmobilitynetwork.be!

Het New Mobility Network is een initiatief van De Werkvennootschap.