Word jij onze nieuwe fietsheld?

24/07/2023

De inschrijvingen voor de Fietshelden zijn intussen afgesloten.

 

Kriebelen jouw kuiten regelmatig? Kan je een zetje gebruiken om dagelijks de fiets te nemen naar het werk? Loopt jouw woon-werktraject over of langs de Ring rond Brussel? En vind je het niet erg om een bekende fietspendelaar te worden? Dan ben jij misschien onze fietsheld!  

We zijn op zoek naar tien fietshelden die de uitdaging aangaan om dit najaar zes weken lang met een elektrische heldenfiets naar het werk te pendelen.  

Je opdracht

Je pendelt in het najaar zes weken lang met de door jou gekozen heldenfiets. Het schrikt je hierbij niet af om jouw fietsverhaal met foto’s en filmpjes te delen op sociale media. Samen proberen we zoveel mogelijk collega’s, vrienden en familie op de fiets te krijgen.

Ons aanbod

  • Je test één van onze elektrische heldenfietsen uit: van e-stadsfiets tot e-bakfiets, van speedpedelec tot longtail e-bike of e-plooifiets voor helden die houden van combineren met carpool of openbaar vervoer. Verzekering en pechverhelping zijn inbegrepen.
  • Jouw fietsverhaal met foto’s en filmpjes op sociale media.
  • Communicatie-experten die je met raad en daad bijstaan om je fietsverhaal in de kijker te zetten.

Hoe lang ben je fietsheld?

De aftrap is in de week van 11 september, je heldenschap eindigt op 29 oktober 2023. Gedurende die hele periode mag je gebruik maken van je heldenfiets.

Interesse?

Stel je kandidaat voor 13 augustus en wie weet test jij binnenkort een elektrische heldenfiets uit! Vul het volgende formulier in om je kandidaat te stellen: 

Ik stel mij kandidaat!